Većina slovenskih poduzeća u SAD-u uspješna

Bez autora
Apr 27 2010

Broj slovenskih poduzeća na američkom tržištu manji je nego početkom devedesetih godina prošlog stoljeća, no neka od njih ondje i dalje uspješno posluju. Impol, koji posluje na tržištima Sjeverne i Južne Amerike, već pedesetak godina opskrbljava tamošnje tržište svojim proizvodima od aluminija, a lani se robnom markom Impol Aluminium uspio probiti u automobilsku industriju. Hidria svoje dvokotače Tomos prodaje po cijeloj Sjevernoj Americi, a najbolje se prodaju su njezini mopedi i skuteri. Gorenje već godinama surađuje s američkim naručiteljem za kojeg proizvodi prestižne kućanske aparate.

Većina slovenskih poduzeća u SAD-u uspješnaBroj slovenskih poduzeća na američkom tržištu manji je nego početkom devedesetih godina prošlog stoljeća, no neka od njih ondje i dalje uspješno posluju, piše Delo FT.

Impol, koji posluje na tržištima Sjeverne i Južne Amerike, već pedesetak godina opskrbljava tamošnje tržište svojim proizvodima od aluminija, a lani se robnom markom Impol Aluminium uspio probiti u automobilsku industriju.

Hidria svoje dvokotače Tomos prodaje po cijeloj Sjevernoj Americi, a najbolje se prodaju su njezini mopedi i skuteri. Gorenje već godinama surađuje s američkim naručiteljem za kojeg proizvodi prestižne kućanske aparate.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik